søndag 22. november 2009

Litt nostalgi

Karimor har reist til Askim etter en våt helg i Halden, ja det var ikke værst lørdag og vi tok middag på Flamenco. En restaurant å anbefale med god mat og hyggelige eiere. Men er litt i det nostalgiske hjørnet og har funnet frem noen bilder.Tor Erik, Willi, bena til Inger og ryggen til Kari.

Dette er fra 2005 datoen er 14 mai og været er topp. Har ost og vin i sola og bare koser oss.

Tunø fyrkirke.

 Tunø er absolutt en liten øy som det anbefales å besøke, den ligger mellom Samsø og Jylland.

Det er mye båt der men det er alltid plass, det hender du kan gå tørrskodd over havnen. ellers er det fint å ankre på utsiden om da ikke vinder er NØ til S.

De er døpt og kalles Penguin.

Fant denne båten i Langballigau, ja om det er båt??? Definisjonen er i allefall ifølge sjøveisreglene.: Ordet fartøy omfatter en hver farkost, innbefattet farkoster uten deplasement og sjøfly, som brukes eller kan brukes som transportmiddel på sjøen.

Denne  lå i Lanballigau en koselig liten gjestehavn ved begynnelsen til Flensburgerfjord.

 Det som slår en mest er hvor rent og pent det er overalt, havnen lå rett ved siden av en gedigen camping, men søppel ala overalt i Norge fantes ikke.

 Ved gjestehavnen i Langballigau.

Ferden fra Langballigau gikk videre inn i fjorden til Flensburg denne ferien i 2007. Pent der og men litt for mye midt i byen, en våknet av bilbråk grytidlig.

Fra gågata i Flensburg (en av dem).Det hender at det blåser for mye, eller er litt dårlig kvalitet på flagget. Kari må til pers.Ferien 2008 var vi en god del sammen med Laila og Werner, møtte dem i Juelsminde på Jylland.

To "vaskekjerringer" på Læsø.

Werner i positur.

Alle samlet på pub.

Var i Bogense på Fyn under rosefestivalen og det var roser i alle mulige former og oppsatser, og det var puber, koselige er dem og ikke å forglemme billig. Betalte på vanlige puber Dkr 30 for en flaske øl med snaps...

Noe helt annet, forstår vel egentlig ikke hva det har her å gjøre, men.: Den plassen i verden det er målt størst tidevannsforskjell er i Wolfville på Nova Scotia, Canada. Målt forskjell er 16 meter. Ikke så lett å ligge på skjæra da tenker jeg..

Ingen kommentarer: