mandag 2. november 2009

Nok en helg

Slapp fortøyninger på torsdag, så plutselig at "Abeline" var borte så jeg ringte og han var på god vei til Ramsø. Handlet litt og dro etter, ikke noe vind så motor hele veien, jeg rakk akkurat frem til solnedgang. Den stuper tidlig i havet, nå iflg gps den 29/10 kl 16.36.

Vaktbikkja til Abeline, ikke rart den ikke sa ifra når de dro, syvsovern.Fredag gikk det nord og inn til "elektriskestaden" og vente på Kari, fant ut at vi skulle ha noe snadder til mat så jeg gikk til innkjøp av hummer og reker. Rakk å koke hummeren før mor kom så hun ble overrasket da jeg serverte senere på kvelden. Gikk fra Strømstad og ut til Kostersundet dit "Abeline" og "Dream On" allerede lå. 

Skipper Christian studerer kart en kveld på Ramsø.Mosjonerte litt på lørdag med en tur rundt hele Nord Koster, stille og rolig nå som det er off season, nesten deilig. Middagen inntok vi på Strandkanten og en stille kveld ombord etterpå.

Vanskelig å få frem men fjellet er helt polert.Søndag inn til byen med Kari før jeg satte seil nordover og det gikk bra helt inn til Sponvika før jeg måtte gi opp om jeg ville hjem. Var en fin dag under seil. Så faktisk ikke en fritidsbåt før jeg var rett på utsiden av Sponvikskansen.1 kommentar:

kariogjon sa...

På tide med en oppgradering?