tirsdag 16. februar 2010

16. Februar

I disse olympiske tider.
Blir så eitrande forbanna, er dum nok til å følge litt med på sporten borte i Canada og nå har norske medier lagt opp til tidenes beste norske medaljesanking det er ikke måte på hvor mange gull vi skal ta, det er bare å hente dem. Og hva skjer med Nortuger, Bjørgener, Jacobsener og alle de andre når de ikke tar de medaljer som media har bestemt. Da kommer det bare syting over hvor dårlige vi er??????????? Jeg bli kvalm.
Ta for eks NRK som har dratt frem medaljevinner etter medaljevinner (norske) og om hvor godt trent de er og hvor greit det skal være. Er de ansatte i NRK så elendige journalister og trangsynte at det ikke vet at det er med flere hundre utøvere fra andre land en Norge som mer enn gjerne tar med seg en medalje eller to hjem. Og da det skjer er det jo pga av at de har en norsk trener eller at tippoldefar eller noe der omkring var norske. Nei fy f må tenke på blodpumpa :). Skulle vært artig å vite hva de stakkars utøverne syntes.


Hva skal vi si om været forresten, spådd minus de følgende ti dager med litt snø innimellom, hva var det han sa på Nrk Østfold.: Det er den kaldeste globale oppvarmingen han hadde opplevd. Men får prøve det positive i det, etter en kald vinter kommer det en varm og fin sommer. Og nå har vi hatt 57 dager med minus.


Her er det tørt og fint.
En fordel med det kalde været er at det ser ikke ut til å kondensere så mye samtidig som jeg vet ettervært vet hvor det skal isoleres. Det er ikke mye vann jeg har tørket opp i vinter og det er jo bra.
Idag er det 40 dager til palmesøndag.


Ahrholmen juni 2008
Dagen idag
Historie
1852 Studebaker Brothers etableres. Am biler (for den yngre garde)
1959 Fidel Castro blir statsleder på Cuba
Født
1909 Richard McDonald. Ja idag "finnes" mannen over hele verden
1959 John McEnroe. Am tennisspiller
Død
1999 Bjørn Afzelius. Sv musiker (f 1947)
Helligdag
Litauens nasjonaldag.


Ingen kommentarer: