tirsdag 9. februar 2010

9. Februar

Var nesten som solen kom igjennom her i Halden. Satt og hørte på bytteboden og de innringere jeg hørte hadde sol og pent så det er forskjell i lille Østfold.
Ute og gått tur med naboen idag men det var litt sno så det "beit i kjakane" men det er jo sundt å bevege seg sies det. Begynner å bekymre litt at dagene går og at det ikke er noen plussgrader i vente, Skjærtorsdag er 1. april og dit er det ikke mer en 50 dager og isen er tykk.


Og da en hører på radio og hører fiskere som er bekymret for isen, den bruker jo ikke å komme før i slutten av februar eller mars???? Ja da er ikke utsiktene til påsketur så veldig lyse. Men en engster seg vel for mye.
Ellers har jo sjøkartene kommet frem, alltid artig og studere dem og prøve å finne nye plasser som kan bli såkalte "smultronstellen" som svenskene kaller dem. Ja svensker ja, hører at de er litt bekymret i Kostersundet med den nye brygga, de får ikke jobbet på den pga is og kulde og de vil jo også ha sine inntekter til påske, hvor mye legger de på mon tro. Nei nå må det være bra for idag,får begynne med meddan.

Ingen kommentarer: