tirsdag 23. mars 2010

23. Mars

Dags igjen.
Skulle bort til naboen på kaffe igår da jeg hørte en buldrelyd utover mot Sauøya og der kom Foxen, og den mente alvor, isen skulle opp. Merkelig at båten holder sånn som den kjører inn i isen og klatrer langt opp før tyngden av den knekker unna isen. Det er nok på grunn av at siloen er full av korn og de vil ha inn båt snart. Men jeg tror ikke at de som ordner med brygger er veldig blide, for det knakk en tre fire utliggere på bryggene bortover.


Skipperen hengende høyt under sjekking av rigg.
Ellers har det vært to dager med vårklareing etter helgen, i går stilte vi mannsterke  på Gressvig og hjalp Ove med å kle av båten og å få opp seil. Og i dag var jeg først med Rolf til Strømstad og handlet diverse. Og da jeg kom hjem begynte jeg med oljeskift og filterbytter og fyllte opp tanken med diesel før jeg tok kvelden.
Hadde fått vann i seildrevet trodde jeg, men det var nok kondens mente Magnar som var og så på det.
Nå er det også bare tre arbeidsdager igjen for Karimor før hun tar påskeferie.


Dette er noe vi så absolutt venter på
Litt om dagen idag.
Historie
1903 – Brødrene Wright søker om patent for sin oppfinnelse av flyet
1933 – Den tyske riksdagen gir Adolf Hitler uinnskrenket makt over Tyskland.
1956 – Pakistan blir historiens første islamske republikk.
Ingen kommentarer: