tirsdag 25. mai 2010

25. Mai

Så er pinsen over for denne gang, stort sett heldig med vær og har fått startet badesesongen selv om det bare er ca 13 grader i vannet, men pytt pytt.
Abeline drar ned genakkeren på vei inn Kostersundet-
Jeg dro ut torsdag før pinse og seilte ned til holmen min på utsiden av Strømstad men den var opptatt så det ble bøye ved Øddø (vet ikke hvordan jeg lager svensk Ø). Kari kom på fredag og vi seilte ut til Kostersundet for kvelden og hang oss på Vesla for natten. Det var en skjønn kveld.Det kom en del båter utover kvelden.
Våknet til tykk tåke på lørdag og måtte utsette avfart noen timer før vi seilte i ujevn vind videre sydover, det var slutt på kaffen så Kari hoppet i land på Resø før ferden gikk videre til Tanumstrand. Halden Seilforening hadde påsketreff der. På søndag gikk det for motor oppover til ankring bak Kalvøn/Lindøn. Der hadde de ordnet med et suprise party for meg (Frida, Dream On, Abeline og Vesla) jeg ble skikkelig tatt på sengen. Bare synd at formen min var så skrall, men tusen takk.


På pinsetur med kano.
Mandagen kom og vi regnet med motor nordover til Strømstad igjen, men det gikk for seil omtrent inn til bryggen ifra Resø. Ble faktisk ganske fin vind etterhvert. Jeg hadde ikke noe lenger nord å gjøre så turen gikk til Karholmen hvor jeg la meg for natten Vesla kom også. Det kom noen kraftige regnskyll på kvelden og vinden var ikke nådig men sovnet til slutt likevel. I tirsdag blåser det fortsatt fra NV så jeg satte kursen litt syd igjen ned til Resø, trenger tilgang til nett + vann + pluss litt lading for batteriene. Vinden lå mellom 8 til 11 ms så det tok ikke lang stunden ned. Er faktisk en del båter her i kveld, koselig liten havn er det jo også her.
Ingen kommentarer: