lørdag 12. juni 2010

12. Juni

Lørdag kveld, ligger sammen med to ukjente båter ved Trossø på en SXK bøye. Kari leser og jeg lytter til radio, fotball vm England vs USA. Akkurat ferdiglest en kjempebok som heter Shantaram den skal være basert på sannhet men.... Uansett over nihundresider og sjelden et kjedelig øyeblikk.


En stille gate i Sønderborg (DK)
Ellers er det jo ikke fritt for at tankene har begynt å dreie seg om de fem kommende uker, om en har Kari ferie og da håper vi på en uke med vinder fra vest over nord til øst så vi kommer oss rimelig fort sydover.
Danmark blir det vel helt sikkert men hvor langt syd får vær og vind bestemme. Vi har våre favorittplasser og håper å rekke dem.


Langballigau rett ved Flensburg.
Lett sagt er det vel Tunø med Fyn og det Sydfynskeøhav som det heter, er så deilig og stille disse steder tykt av folk men samtidig mennesker som ikke vil ha mas og skrik rundt seg hele døgnet som det er en del av her oppe og det er vel derfor vi omtrent ikke er i en gjestehavn hele mai til å med august.
Snakket med en godt voksen hollender i Halden sist mandag og han kom fra Strømstad i sin fine båt og bare ristet på hodet over oppførsel til mange unge som holdt på med leven til tidlig morgen, eller hvor er politiet lurte han på?? Vi nordmenn har desverre noe å lære om å respektere andre. Har seilt sydover noen år og da en kommer syd for Sæby (slutt på fyll) er det stille i havnene, selvfølgelig er folk oppe og prater og koser seg men en slipper å høre på dunkende bass og skrikende brautende mennesker til sola står opp. Begynner å bli gammel og sær kanskje, men en behøver ikke nødvendigvis holde et helvete fordi en har fått i seg en dram eller to for mye..Nei nå får jeg gi meg. Deilig med ferie snart :o)
Ingen kommentarer: