onsdag 2. juni 2010

2. JuniSnart er nok en uke gått og det har endelig blitt litt bedre temp.
Hu mor kom til Fredrikstad på fredag og vi tuslet ut Vesterelva og la oss på sleng inne i Stavsengkilen grunnet vindmeldingen. Var ikke stort vind for oss og våknet til litt ustabilt vær, dro inn ankeret og tuslet tilbake til  Slevikkilen båtbyggeri. "Monica" lå på land "Magma" satte ut på fredag og "Abeline" og "Boline" skal opp på mandag for litt rengjøring og nytt bunnstoff.


Boline og Monica på tørt underlag, Tresmark er "linselus".
Det ble litt hektisk, jeg måtte til Askim for en legetime det viste seg at jeg ikke hadde, ned til Fredrikstad og fikk vasket og polert over vannlinjen. Primet og et lag Non Stop på tirsdag formiddag før ferden gikk til Askim igjen og legen. Så atter til "syden" (fredrikstad) for et siste lag bunnstoff..


Dama vår viser bakenden.
Dagene gikk iallefall fort, så idag var det en liten tur til "volvo" for litt zinkanoder før hu var på vannet igjen til kl 12 onsdag. Men desverre, har tæring på propell og må nok opp en gang til ganske snart og få byttet. Men den tid den sorg. Dro direkte til Halden fra Fredrikstad og det gikk faktisk for seil hele veien inn til havnen i Halden minus opp Kjøkøysundet.
Litt om dagen i dag
Historie
455 – Vandalene erobrer Roma, plyndringen pågår i to uker.
Født
1904 – Johnny Weissmuller, amerikansk svømmer og skuespiller, Tarzan (d. 1984)
1941 – Charlie Watts, britisk musiker (Rolling Stones)
Sport
1993 – Øyvind Leonhardsen og Lars Bohinen sørger for at Norge vinner 2-0 over England på Ullevål   stadion i VM-kvalifiseringen.
Helligdager
Italias nasjonaldag.

Ingen kommentarer: