søndag 6. juni 2010

6. Juni.

Uff, jada jeg vet det......... Får vel høre det i morgen tenker jeg, har jo ikke gått så stille i dørene med å mobbe andre. Ja dette er min siste dag i femtiårene :-)


Gammern hviler.
Men noe helt annet og bedre, ser ut til at sommeren har kommet på besøk et par dager, temperaturen er tålig bra i solen. Men vi satte seil i går ca halv elleve på formiddagen, dro de ned i ca en halv time for å levere en pakke og fortsatte for seil til klokken syv på kvelden og da var iallefall jeg frossen. Satt ute med en stenkare og tempen var 14 grader så det ble med pledd over bena.


Ikke genoa her :-)
Skulle hatt på seg mer ull men det er dette med sommer at da er det varmt da. Uansett vi forlot en liten bukt ved S.Langøn ved Strømstad, krysset oss over til Ekenes og ned til Kosterhamnen og leverte varer før vi fortsatte for en platt lens med genoa opp Kosterfjorden via Skjærhallen og opp østsiden av Kirkøya til vi til slutt endte opp i Stavsengkilen til ankers. Som sagt satt vi der med en stenkare og frøs så vi startet varmeren og gikk ned og kozte oss i steden.
I dag søndag var vi litt trege og måtte haste avgårde inn til Halden for motor, Karimor skulle jobbe i kveld.
Men det er jo ikke værst her på bryggen heller, sosialt kan en jo si. Alltid en eller annen som pusler om båten og slår gjerne av en prat, skulle vel hatt en "jugærkrakk".

Fra Vederøerne.
Historie
1523 – Gustav Vasa blir konge av Sverige, noe som markerer slutten på Kalmarunionen. 
1896 – Stortinget vedtar å heve den Den kriminelle lavalder fra 10 til 14 år, endringen trådte i kraft i 1900.
Født
1956 – Bjørn Borg, svensk tennisspiller
Helligdag
Sveriges nasjonaldag, tidligere Flaggdagen (Svenska flaggans dag)

2 kommentarer:

Ragnhild Mosseby sa...

Gratulerer med dagen i dag, onkel Bjørn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

kariogjon sa...

Gratulerer med dagen, gamle mann!