lørdag 3. juli 2010

3. Juli

Sommeren er her, puhhhh passerte vel 30 grader idag og det gjelder å finne skygge.
Men vi har jo forflyttet oss litt lenger nord etterhvert.
Var forresten heldige i Bogense, det er ikke altid like lett å få vasket klær. Maskinene finnes men det er som regel laaange lister men vi var heldige og fikk vasket uten ventetid.

2/7. Bogense til Grenå 61,2 nm.

Da vi slapp fortøyningene regnet vi med en dag for motor opp til Samsø men etter en halvtimes tid kom det fin østavind 7 - 8ms så vi la om kursen og seilte nord om Endelave og skulle vest av Tunø men vinden forandrer seg så det blir et langt kryss over til Samsø før vi igjen kunne seile nord og endte til slutt opp i Grenå kl åtte på kvelden. Så den kvelden på land ble brukt til å kjøpe et svært kremmerhus med is før vi lå oss ikke så altfor sent etter en lang dag i solen.

3/7. Grenå til Bønnerup. 17,3 nm.

Fant ut at det er lørdag idag og at det var bedre å ta en kort distanse opp til Bønnerup og gå i butikken der hvor det er kortere å gå en det er i Grenå.

Bare et par bilder fra Bønnerup havn.................
Så gjort og vi har fortsatt vind som det fint går an å seile i og det er varmt så den lufta vinden ga er bare deilig. Så nå sittet vi i skyggen under cockpit teltet og bare slapper av. Blir vel en liten strandtur for å kjøle seg etterpå.
......................og her det andre....
Det ble faktisk litt positivt idag, internett for tredje havnen på rad.
En helt annen ting Iphone og applikasjoner er døfødt da en kommer syd for Hals (limfjorden) og fikk det først tilbake i Tyskland, overlever vel :-).


Ingen kommentarer: