mandag 26. juli 2010

Mandag 26. Juli

Uff som tiden flyr, ble enig om det vanlige med Kari og dro fra Halden fredag morgen. Trodde jeg skulle få seilvind men dengang ei, det ble motor helt ned til Tjurholmen men der frisknet den til ganske mye så den siste biten gikk fort og fint. Ja foruten at jeg nesten ble rent i senk av en trimaran, norsk sådan, som ikke ville vike selv om han gikk for motor.
Bilde fra Iphone fra ankerplass i helgen.
Mor kom og vi dro sydover en bit, nærmere bestemt Saltø, det var spådd nordlig vind hele helgen så der lå vi fint, "Vesla" kom også. Været var fint og det var ganske varmt på lørdagen så det ble en del bading.


Agent 00Kari.
Søndag kom med regn og det ga seg ikke, vi motret opp til Strømstad, Kari kjørte meg i butikken før hun dro til Askim og jeg fyllte vann og dro sydover igjen, det var blitt ganske frisk12 - 13 ms nord så Boline blåste nedover Kosterfjorden i 8 knop, gøy. Ankret opp ved "Vesla" igjen for natten og la meg etter en liten stenkare.


Norskebukta nå i kveld'
Monday morning kom og det ble et morgenbad før frokost og skippermøte med meg selv.
Fant ut at det var best å sette kursen sydover så lenge det var vind fra nord, tenkte på Hanburgsundområdet men fant en ledig SXKbøye da jeg passerte "norskebukta" og la med der for dagen.
Sitter nå bare og koser meg, meddan ble stekt flesk og nå er det bare å nyte resten av dagen med en god bok og en aldri så liten stenkare.
Kommer med noen bilder bare jeg får redigert, fra ferien i fjor da vi lå på Anholt i storm, samme dag/natt som lastebåten sank ved Koster.
PS. God tur over til Læsø, Ragnhild og Marius, om dere da ikke er der alt.....


Ingen kommentarer: