onsdag 28. juli 2010

Onsdag 28. Juli

Atter tilbake i Halden, var spådd så mye elendighet et par dager at det ikke fristet å ligge ute.
Seilte i meget fin vind fra Havstensund og opp til Edholmen før seilene måtte ned for deretter å bruke motor inn i Stavsengkilen og la meg for anker der sammen med tre andre båter som hadde tatt kvelden, jeg var der rett før midnatt. Så idag etter frokost brukte jeg mer diesel for å komme meg hjem til Halden og nå er jo været fint???????????????? :-)
Lovte i forrige innlegg å komme med noen bilder fra Anholt i fra ferien ifjor som jeg fikk tilsendt for noen dager siden.
Bildenes avsender Mr Jansen fra Kiel


Anholt havn i bakgrunnen


Sitting Bull følger med (mitt påførte navn)


Sitting Bull har sovna


Fru Jansen under stormen


S/Y Trendel i vindkastene det ble målt 25ms.


Selve havnen er liten og i le så det ble ikke sjø heldigvis, men det blåååååååste.


Stormen har begynt å dabbe av og vikingene forlater havn.


Og dagen derpå skinte solen og vinden lå fra 6 til 9 ms, så avgang for Boline til Varberg.


Joda familien Jansen med sin Hanse var våre naboer på Læsø under stormen og vi hjalp hverandre å ro ut ekstra ankere og å fortøye så godt som mulig, fikk vel aldri noe godt bilde men det så ut som spindelvev enkelte plasser i havnen med alt tauværk på kryss og tvers.


1 kommentar:

ragnhildangelica sa...

fint med nytt design, send meg noen bilder så kan jeg lage ny header til deg som passer bedre til det nye designet!! den katten var kul-du skulle hatt en katt!