torsdag 22. juli 2010

Torsdag 22 juli

Det blæs idag, ganske friskt her i havna (Halden). Ligger mye gjestebåter mye på grunn av tv opptaket til "Allsang på grensen" som blir vist på tv i kveld, og vel også på grunn av det ustabile været som har vært
den siste tiden. Jeg følger med på været på Yr, SMHI (svensk) og DMI (dansk) og er egentlig overrasket over at de ikke greier fra morgen til kveld og sånn har det vært veldig ofte i sommer og da spessielt vindmessig, og det er en jo litt avhengig av sålenge en liker å seile.
 Dagen idag er en kjent nordmann med navn Colin Archer født. Han har æren for mange redningskøyter og losskøyter og ikke minst for byggingen av Fram for Fridjof Nansen.
Selv er jeg på vei til litt shopping, er jo fredag i morgen og da kommer hu mor og de har spådd??? nordlig vind så da blir det jo fint å komme seg utpå.


5 kommentarer:

労働者 sa...

こんにちは!暖かい挨拶。
イタリア料理が好きなのですか?

kariogjon sa...

السلام عليكم As-Salamu Alaykum. Det er arabisk og betyr Gud være med deg. En hilsen

Ragnhild og Marius sa...

Ryddig design du har fått deg forresten!!

Ragnhild og Marius sa...

Hei onkelen min! Nå er vi i Marstrand og jeg har skikkelig flashback tilbake til 1992. Pappa hadde ikke tid til å vente på oss, så han er vel snart i Spania tenker jeg.. Har med oss Lars-Petter Berger som igjen har med seg en kamerat som heter Alexander. Så nå er det jeg og en gjeng kællær! Litt tungt med en 8 mnd gammel veldig aktiv baby i båt, men det går det og! Marius lurer på om du har lånt en kartside av han?! Han husker ikke helt, men jeg sa jeg trodde det var du som lånte det.. Bare sånn at vi vet assa.. Jeg har lastet ned Navionics, men han har ikke brukt det enda-bare prøvd. Ser at man kan ta bilder av steder man er og seinere søke opp via bildet-har du gjor det?

Gagdet sa...

Hi, excuse me...
do you like photography?