torsdag 12. august 2010

Halden

Regn.
Jeg er blitt virkelig glad i å seile men igår begynte jeg å lure på om det var så fint likevel.
Våknet i syvtiden av at det regnet lett. Opp og spiste frokost, ryddet litt drakk kaffe og slapp bøya jeg lå i og seilte nordover. Fin vind og medstrøms så det gikk unna helt til jeg passerte Tjurholmen.
 Der dreide vinden og det begynte å pissregne det holdt seg til Kattholmen da forsvant vinden og regnet kom, det bøttet ned. Da er det ikke mye hjelp i såkalte vantette seilerklær så det var på med den oransje ojedressen. Tidvis fulgte jeg et gammelt slepespor for da jeg nesten kjørte på den grønne staken ved Sponvikskansen så jeg ikke fyret og det kan dreie seg om maks hundre meter. De verste bygene kom og gikk litt så da jeg kom inn til Halden hadde det selvfølgelig nesten gitt seg da jeg kunne gå "innomhus". Men det er vel kanskje her du har det at det er deilig og seile. For da jeg fikk byttet til tørt etterpå og ordnet opp, ja da er livet herlig for naturen får en ikke gjort noe med, heldigvis.:-) Ikke alle er vel enig, men det er faktiskt bedre med en stenkare og en kjenner at en får varmen tilbake i kroppen.
En stenkare er alltid godt.


Ingen kommentarer: