onsdag 4. august 2010

Innlandstur.

Uvanelig helg.
Fant ut at vi ville ha det best i brygga i helgen pga vindvarselene som var gitt. "Dream On" kom også til Halden så det ble en stille aften ombord hos dem på fredag kvelden.
Lørdag tok vi bilen og dro inn i de dype skoger, Aremark og riksvei 21 nordover. Skrev jo litt om Turisten her om dagen så vi tok en tur opp til hennes områder og sto og tittet ved Brekke sluser og så "Strømsfoss"
bli sluset oppover.
"Strømsfoss" på vei inn i nytt kammer......


......rimelig høyt...........


......syntes Karimor også......
Bildene er fra Brekke sluser som skal være nordeuropas høyeste. Er egentlig fasinerende og stå og se på hvordan båter blir løftet/senket i slusesystemet.
Vi kjørte også opp til Strømsfoss og tittet litt og fant blant annet denne plassen


Fant vel ikke ut hva det skulle forestille, men Jon/Kari dere vet vel????
Men det morsomme ved det var at her oppe i de "dype skoger" hvor EU motstanden er stor sto det et skilt at arealet var sponset med EU midler???? Fint å være imot ting så lenge en har fordeler :-)
Men okke som vi hadde en fin dag, det er pent i området. På hjemveien gjorde vi som paragrafen sier, vi stoppet i veikanten og ringte til Flamenco i Halden og bestillte en pizza for å ta med.
Restauranten er en plass å anbefale, om du spiser der eller tar med, god service og deilig mat og de er alltid blide og hyggelige.


Deilig pizza fra Flamenco.


1 kommentar:

kariogjon sa...

Skjønner ikke problemet. Vet ikke hvor dere var, da vi ikke kjenner oss igjen på bildet. Er det i Norge eller Sverige? Om det er i Sverige er det kanskje ikke så rart om det er sponset med EU-midler. Sverige er faktisk EU-medlem. Hvis det derimot er i Norge er det vel EØS-avtalen (EU-light) som ligger til grunn.