torsdag 26. august 2010

Karholmen

Det er lov å fundere her i livet, er det ikke. Lurer på hva meteorologene mener med enkelte spredde byger, hva er en regnbyge? Hvor lenge kan den holde på før den heter regn. Og hvor langt opphold må det være før det heter byger????? Bare spør.. Hadde iallefall idag da jeg forlot Halden en sammenhengende "byge" som varte i tre timer. Men de har iallefall beklaget seg i sommer over at det har vært vanskelig å spå. Som sagt forlot jeg brygga i tolvtiden og tuslet for motor sørover, nesten null vind så det ble motor.
Kapteinen med en stenkare etter ankomst.
Over sekken var det litt gammel sjø imot, men ellers var det en helt stille og rolig tur. 
Forresten merkelig lite traffik tror jeg så fire båter på hele veien nedover mot Strømstad, noen fler selvfølgelig da jeg krysset innseilingen mot byen og rundet rundt Karholmen og fant bøya "mi".
Det går fremover med byggingen,( ref til innlegg I Bøye 10 August)
Så nå ikveld sitter jeg her og redigerer dette, leser litt og bare koser meg. VHFen står på og "Kirsti" og "Frida" var innom, de var på vei litt lenger syd begge to. Samme blir vel her når Kari dukker opp i morgen efta. Forresten fullmåne ikveld og det er blitt skyfritt, bare 14 grader, men det er vakkert ute selv om klokken er halv elleve på kvelden og mørkt. Det heter vel månelyst. 
Ingen kommentarer: