mandag 6. september 2010

Askim

Davs, som de sier der litt syd for oss.
Har vært en tur nordover, i Askim nærmere bestemt, lite fødselsdagkaffeslabras i går efta. Idag ble turen til Askimtorget og handlet litt, fikk gavekort på bursdagen min så det var på tide og handle litt. Det ble noe klær og et par bøker, snart leseårstid nå om det er lov å kalle vinteren det.
Kan henge litt på skakke på Koster også.
Neida, har ikke glemt helgen, hu mor kom nedover på fredagen og vi hadde bestemt oss for Hvaler en eller annen plass. Det ble Kostersundet til ankers sammen med Abeline og Kirsti og seks andre som lå på sleng.
Rodde i land og gikk på Strandkanten. De har afterwork til kl 9 hver dag, alright mat med et glass drikke til og en spiser så mye en vil og da er det jo plass til mye... Etterpå ble det en stenkare ombord og jeg fikk revansj etter flere tap i rummy for Kari.
Abeline i fin driv for genakker.
Lørdag kom med fint vær og vi bestemte oss for å seile opp til Hvaler, svak vind, men vi fikk da krysset oss nordover og endte tilslutt opp på østsiden av Singløya og ankret opp igjen på innsiden av Kallerholmene, litt urolig der om dagen men kveld og natt ligger en helt fint.  
Middagen ble slett ikke værst heller, kyllinglår med ris og salat.
Mor slapper av.
Søndag morgen oppe kl 8 skulle tidlig til Halden for Kari skulle jobbe på eftan, tok et morgenbad men fy f 
vannet var blitt kaldt jeg slapp gradestokken ut etterpå og den viste 14 grader så det blir nok tidlig badestopp iår. Men skinner solen inn i cocpiten er det jo fortsatt en sjangs for det er deilig etterpå.
Så etterhvert motret vi oss inn til hjemmehavnen og ryddet og vasket litt før vi fotlot Halden til fordel for Askim og bursda på meg og jobb på Kari.
Noe om dagen idag
Født
1943 – Roger Waters, Bassist, vokalist og låtskriver i Pink Floyd
1961 – Scott Travis, amerikansk trommeslager
Døde
1990 – Tom Fogerty, amerikansk musiker (f. 1941) Creedence Clearwater Revival.
1998 – Ernst-Hugo Järegård, svensk skuespiller (f. 1928)
2007 – Luciano Pavarotti, italiensk tenorsanger (f. 1935)

Ingen kommentarer: