onsdag 22. september 2010

Ny plass

Hytten tilhørte engang den ikke helt ukjente Ingrid Bergmann.
Seilte med vinden igår dvs sydover og det gikk jo fint i det fine været, passerte Resø, Havstensund gikk på utsiden ved Grebbestad og Fjellbacka, der damen til hytten over tilbrakte mye av sin tid mens hun var i Sverige. Passerte Gluppø sveriges mest besøkte naturhavn det kan være opptil 200 båter der på en fin sommerdag. Tenkte jeg skulle stoppe opp i Hamburgsund men jeg blåste forbi og vips så kom Humparna en beryktet område i hard vestevind og deretter Bovallstrand. Vet ikke hvor mange ganger jeg har passert forbi men aldri vært der.
Bovallstrand N 58.28.571 Ø 011.19.215....................
........................... en velstelt og koselig plass.
Men det blir ikke siste gangen for det var en skikkelig koselig plass og alt lå tett ved havnen skulle vel tatt noen bedre bilder men kvelden kom.
Dro avgårde igjen tidlig i morres med et varsel som brakte meg i stor fart nord igjen med omtrent den samme rute, var bare innom Tanumstrand/Grebbestad og endte opp i Sponvika før det var slutt på vind og det ble forurensing inn til Halden. Var heldig med været også, noen tunge regnskyer forfulgte meg nesten hele veien men jeg slapp unna. Så fortøyd i brygga hadde jeg en utseil distanse på 49,4 nautiske mil.


1 kommentar:

Yvonne Uglem Haugen sa...

Hei. Jeg har et bittelite ysteri på Trøndelagskysten, som heter Skårungen ysteri. Dette vakre bildet ditt av en måke i silhuett passer perfekt i logoen min. Får jeg lov til å bruke den i logoen min?? Jeg hadde blitt kjempeglad om det er i orden.
Beste hilsen Skårungen Ysteri v/Yvonne Uglem Haugen. PS: du finner meg på Facebook.