torsdag 30. september 2010

Siste i sept.

Nok en måned har gått og en merker det på naturen, i det fine været som har vært nå noen dager detter tempen fort ned mot 0, har ikke vært under her enda men ikke langt igjen på nattestid. Men det veier jo opp om dagen da det er sommer i solveggen. Blir en merkelig helg nå, Kari sitt barnebarn nummer 2 skal døpes til Emrik nå på søndag og to dager deretter skal Karis pappa Rolf begraves, han gikk bort natt til mandag.
Bergynnelsen og slutten liksom samlet.
Vet ikke om jeg "vil" huske dårlig men så mye skitt som det er i luften kommer jeg til å nekte ganske lenge på at det var før også ganske få år tilbake. Er ikke nok med at det blir møkkete men det er også mye fett i møkka så at det er omtrent umulig å få av med bare såpe. Vasket igår og måtte på`n idag igjen med kraftigere kost for å få vekk fetthinnen. Noen vil vel si at en vokser for dårlig men det er heller ikke sant for det blir gjort, kan vel ha noe med at en ligger i en by kontra Grimsøy som jeg lå før.???
Men okke som en får holde det så rent som en greier det er tross alt en bruksgjenstand
Tista og Akstholm ligger og venter
Skippermøte????
Nærmer seg vel også slutten på sesongen, mulig mye fint vær utover høsten og så lenge det er tilgang på vann og strøm noen plasser bortover går det jo fint ennå, men en må passe seg litt for tiden med å seile i skumring/mørke for nå ligger det blåser og markører tett i tett omtrent overalt, mitt i leder også. Fant ut etterhvert at det lønner seg å holde seg på dypere en 30 meter da går det bra, men så dypt er det jo ikke ut og inn av havnene :-) .Er vel forbudt å klage for det er jo lovlig og det er jo unektelig godt det som er å få kjøpt etterhvert, nam nam


Litt om idag
Historie
1452Johann Gutenberg trykker en bibel, verdens første trykte bok.
1888Jack the Ripper dreper sitt tredje og fjerde offer, Elizabeth Stride og Catherine Eddowes.
2005Jyllandsposten trykker 12 karikaturer av profeten Muhammed som senere skaper stort oppstyr i den muslimske verden.
Født
1879Johan Falkberget, norsk forfatter
1947Marc Bolan, britisk musiker (d. 1977)
Død
1955James Dean, amerikansk skuespiller
Ingen kommentarer: