tirsdag 28. september 2010

Tirsdag

Skjer stadig noe, gikk til den uvanlige skrittet og dusjet igår :-) enda det gjør man jo vanligvis kun til jul selv om det ikke er nødvendig som kællen sa. Syntes at lensepumpen hadde en rar lyd og fant ut etterpå at membranen hadde sprukket og slapp ut vann, ergo dårligere kapasitet. Ny koster ca 1500 penger, så det måtte vel kunne repareres, fikk kjøpt gummimatte hos Billington for 20 kr, nok til 4 stk membran. Og vips hadde jeg en ny pumpe, gjenstår å se om gummien er god nok men forsøket vært.
Vesla, Moana og Boline i hjemmehavn
Var også en tur på Grimsøy og hjalp Mr Mosseby med å dykke, skulle se på tre båter pluss hente opp en påhenger som lå på bunnen. Fikk kjøpt den billig og en time etter at den var oppe startet den og gikk fint, skulle ønske jeg var litt flinkere selv med sånt. Tilbake hjemme ble det gourmet middag litt grøntfor og pølse med baquett og ost til dessert, kan det bli enklere.
Har døpt ovenstående for Mr. Gakk.
Som sagt kjøpte jeg nytt kamera for ca en måned siden og tatt snaue 400 bilder, bla anden over og det blir en del bedre bilder med et speilrefleks kamera uten tvil, hadde vel ikke fått med dråpen under nebbet med vanlig digital. Uansett morro er det å kunne få frem en helt annen skarphet. Ellers er det stille og rolig her i bassenget for tiden. Været er strålende og vi bare tusler med våre små gjøremål.
Idag

Historie

1066Vilhelm Erobreren invaderer England

1448Christian I av Danmark blir hyllet til konge på Viborg landsting

1497 – Den svenske riksforstanderen Sten Sture blir beseiret av Hans I av Danmark i slaget ved Rotebro

1844 – Kong Oscar I blir kronet i Sverige.

1994 – Bilfergen MF «Estonia» synker utenfor Finland, 852 mennesker omkommer

Født

1901Ed Sullivan, amerikansk programleder

1934Brigitte Bardot, fransk skuespiller og modell

Døde

1895Louis Pasteur, fransk vitenskapsmann (f. 1822)

1991Miles Davis, amerikansk musiker (f. 1926)

2006Jan Werner Danielsen, norsk artist (f. 1976)

Helligdager

St. Wenceslas dag Venceslas av Böhmen – (Tsjekkias nasjonalhelgen)

Ingen kommentarer: