mandag 25. oktober 2010

25 Oktober

Røde dager, skal det komme alt nå så er det jammen tidlig. Det er smellvakkert når det er klar himmel og solen skinner, men at isen kommer alt nå ja det er for tidlig og heldigvis er det den gule skiven oppe på himmelen som bestemmer ennå med litt varme i strålene sine, så isen forsvant utpå formiddagen.
Første forsøk av kong vinter til å legge lokk over vannet (is)
Har startet et prosjekt fremme i baugen, rettere sagt kjettingkassa. Baksiden av kroppen til skipperen er ikke god nok lenger så jeg skal støpe inn en plate i "kjettinkassa" foran og kjøpe en el vinsj og montere på denne så nå blir det rene slaraffenlivet ved avgang :-) .
Går det forrresten dårlig med Rikstv ?????? Fikk en tekstmelding fra de samme på fredag sigende at nå var hele standarpakken åpen til slutten av november, jeg har kun nrk 1,2 og 3 fra før.
Hensikten er jo selvfølgelig å få flere kunder men de skal iallefall slippe å ha meg for så mye søppel som blir sendt skal en lete etter. Finnes det ikke kritikere i det landet her som engasjerer seg mot søppelet som vises foruten reklame og repriser og evig fotball og såkalte "reality" programmer. Trodde reality oversatt til norsk betydde virkelighet. Men kan noen fortelle hva programmer som Farmen, Bonderomantikk, Jakten på kjærligheten og liknende program har med virkeligheten å gjøre?????????? Kanskje hele feilen ligger hos undertegnede, jeg har blitt for gammel. Men å sitte og se på ti minutter program og fem reklame det gidder iallefall ikke jeg. En ting har jeg iallefall oppnådd, en utblåsing.
Dagen i dag
Historie


1648 – Freden i Westfalen gjør slutt på Tredveårskrigen
1936 – Adolf Hitler og Benito Mussolini inngår Roma-Berlin-aksen.

1945 – Japan overgir Taiwan til Republikken Kina1964 – Zambia blir selvstendig og Kenneth Kaunda blir landets første president.

Født 1825 – Johann Strauss d.y. (1899)

1881 – Pablo Picasso, spansk maler og skulptør (d. 1973)

1936 – Alf Cranner, norsk visesanger

1958 – Kjell Inge Røkke, norsk finansmann

Død

1992 – Roger Miller, amerikansk musiker (f. 1936) King of the Road

Ingen kommentarer: