torsdag 14. oktober 2010

Under vann

I går ettermiddag var det dykkedags, Magnar kom seilende inn her tirsdag kvelden og igår gikk han til verks med å sjekke anoder og inntak under vannlinjen for vinteren . Er vel ikke så veldig glad i det her i Halden for som han sier "sikten er null en halvmeter under". Men for å få samlet alle båtene, 6 stykk, var det best her for denne gangen.
Undervannsmennesket oppe for å komunisere.
For noen har det tæret en del på anodene og han måtte bytte mens andre holdt det med å bytte til våren.
Boline holdt til nød men jeg hadde byttet hadde jeg bare kjøpt riktige anoder, eller at reservedelsboka hadde hatt riktig produktnummer på den jeg skulle hatt.
Sjefsdykkeren og den ene assistenten etter fullendt jobb.
Etterpå fant vi ut at vi trengte en bedre middag og da så lenge en er her i byen er valget enkelt, Flamenco.
Har tilgode å høre noen klage på maten der, og som et lite tips fra fredag 15 har de vilt uke med elgestek og gryte på menyen, jeg skal i allefall en tur.
Og til sist en liten kommentar, nå har 33 gruvearbeidere vært 600 meter inne i jorda i 70 døgn og gleden med at alle er oppe er enorm, skulle bare mangle.  Jeg har bare sett en avis i dag og den forsiden sier jo litt om avisen. Det er VG som fokuserer på hele forsiden om trekantdrama og elskerinner og at han ville skilles.?????????????????? Hvor er vi hen, går det an og ha et dårligere smak ang valg av overskrift.
Burde vel egentlig ikke vært dum nok til å kjøpe aviser av denne typen, "gruvehelt i trekantdrama" jeg må spy, skam dere.
Litt historie
1066Slaget ved Hastings.
1899Titran-ulykken der 140 fiskere omkom i en fryktelig stormnatt
1947Chuck Yeager blir den første som bryter lydmuren med det amerikanske eksperimentflyetet Bell X-1.
1964 – Den amerikanske menneskerettighetsforkjemperen Martin Luther King jr. blir den yngste som noen gang har mottatt Nobels fredspris.
Født
1927Roger Moore, britisk filmskuespiller
1928Arnfinn Bergmann, norsk skihopper
1940  Cliff Richard, britisk musiker
Døde
1977Bing Crosby, amerikansk sanger og skuespiller (f. 1903)
2006Freddy Fender, amerikansk musiker (f. 1937)


Ingen kommentarer: