mandag 11. oktober 2010

Vakkert

Kostersundet den 9/10
Vet ikke helt hva en skal si men tidlig vår og sen høst er det deilig på sjøen, lite båt og god plass men det er jo synd for alle som ikke har forstått hvor pent det er. Og da været har vært som det var i helgen, nei da har jeg ikke ord. Kom ut til Kostersundet rett før mørket fredag kveld, og slappet av ombord med lammestek før vi tok en liten tur på Strandkafeen og en tur ombord til Kirsti og Ingar før vi kveilet oss.
Fergeskipperen dypt konsentrert med fingeren på "gassen"
Lørdag var det fergetur til syd Koster for en tur på Ica for litt fersk loff og etc for vi skulle jo storkose oss på kvelden. Vi samlet oss med en øl litt senere på eftan til klargjøring av delikatessen.


Slik så de ut da vi valgte ut hvem vi ville ha.......


...........en del av gjestene for kvelden............


..........kokerene passer på............


..............og vips så var maten ferdig.
Så som det er lett å forstå hadde vi en hyggelig og fin lørdag på Koster, dagen var hærlig i solen og da kvelden kom hadde vi "lånt" et båthus og pyntet til et lite party innendørs. Det ble faktisk god mat allsang gode vitser og hyggelige mennesker så takk for den kvelden.


En gjeng som koste seg i solen
Søndag kom og Kari skulle til Strømstad så vi dro ganske tidlig, jeg satte kursen sydover men kom ikke lenger en Vacker fyr før jeg måtte snu, det skulle dykkes i Halden på onsdag så jeg returnerte opp til Strømstad og lå der til i dag tidlig sammen med "Magma" brukte dagen idag til litt handel og butikktitting før vi bestemte oss for Skjærhalden for i natt og inn til Halden i morgen.
Best å flytte seg for Sandefjordfergen
Prøvde å seile men brukte vel ca to timer på fire nautiske så det ble motor opp og i havn men været var fint så vi har kost oss. Og nå er det kveld og beksvart i noe som er litt lukket sted nå da sesongen er over.Ingen kommentarer: