mandag 22. november 2010

22. Nov

Nok enn helg nærmere....hva da ? Neste helg eller jul. Uansett nye dager kommer og går.
For våres del ble helgen stille og rolig, fredag kveld ble det tittet på den rektangulære skjærmen (tv) og egentlig tidlig til køys. Lørdag skulle jeg hjelpe Christian litt med nedtak av seil men når en våkner klokken halv elleve på formiddagen er det vel litt sent, han var ferdig.
Er hun ikke søt og en fargeklatt, skatten min.
Fikk et lite besøk av Magnar på kveldingen men han stakk tidlig innover til Kullbunnen.
Til kvelden hadde vi på kaien her + Dream On bestilt bord på Flamenco for julemat og så det ble. Det ble bestillt lutefisk og pinnekjøtt, prøvde selv lutefisken og den var alle tiders og de som spiste pinner skrøt av dem. Lutefisk ja, den lages av tørrfisk som vanligvis er torsk eller lange, tørrfisken legges i vann 5 til 6 dager for å vannes ut og legges deretter i lut i 2 dager.Lut eller natriumhydroksid eller kall det kautisk soda, rart en overlever men det er faktisk kjempegodt og da en får med gode poteter bacon ertestuing og hvit saus kan det ikke bli bedre.
Dagens lille StormP, kanskje mer for en våt årstid...
Og til slutt litt om dagen
Mange prater om hvor en var da Brå brakk staven. men det vet jeg ikke men jeg husker meget godt denne dagen 1963, gikk på folkeskolen på Mysen og i friminuttet lekte vi i hjørnet mot veien der en gang K.A.Mysen hadde butikk og vi hørte noen voksne pratet om at president John F. Kennedy var skutt og død i Dallas, Texas. Han var vel for mange en håpets president.
Og litt mer historie
1968 – The Beatles gir ut albumet The Beatles.
1986 – Mike Tyson blir den yngste verdensmesteren i tungvektsboksing noensinne, bare 20 år og 4 måneder gammel.

Ingen kommentarer: