mandag 15. november 2010

I Askim

Atter tebars i Halden.
Dro ut fredag kl halv fire og da vi passerte Kattholmen var det ikke en skitt og se lenger og da er det jo fint og ha sektorer å seile etter hele veien inn i Kostersundet som vi ankom nesten nøyaktig klokka syv.
Abeline lå der alt så vi var ombord der en tur på kvelden før det ble tidlig kveld på oss alle.'
Abeline i disen på søndag inn Ringdalsfjorden.
Skippermøte lørdag morgen og vi fant ut at vi skulle seile ned til Ramsø for ingen av oss hadde vært der før iår og at det var spådd mye sydvest vind og da er det jo le der. Og det ble en koselig efta og kveld. Først stekte vi vafler her ombord og så ble vi bedt på middag ombord i Abeline senere på kvelden, stekt lever,nam. Om natten kom den omtalte vinden og det tok ganske bra i havna og jeg kan tenke meg hvordan det var i sundet. Okke som søndag morgen kom i brukbart vær, på med ull og fleece og ut og seile i noe som var vest 5  ms men oppe ved Hallsø ble den desverre borte og vi måtte motre inn til Halden.
....sydvest mot Svinesundbroene...........
.......og nord mot Knivsø med Nexans tårnet i bakgrunnen, trolsk stemning..


Etter ankommet var det bare og skifte og reise til Askim vi skulle bort på mandag og spise klubb, det er også veldig nam. Har vel egentlig vært med på "klubbspising" fra jeg var ganske liten, min mormor hadde tradisjon hver høst under slakten så det var noe vi gledet oss til hvert år. Men så gikk hun bort og det ble ikke noe på en del år til min lillesøster Kali, ja hun hette så påsto hun en gang i tiden, tok opp arven så nå vanker det blodklubb igjen. Men desverre hun måtte utsette spisingen så jeg tok meg nedover hit til Halden igjen og det skal jeg si var en positiv reise.
 Må ha litt StormP....................
Fant ut på nett at Timeekspress hadde avgang til Mysen kl 10.25, ankomst Mysen kl 10.45.
Nettbuss avgang Mysen kl 10.50 og ankomst Sarpsborg kl 11.35
Og tenkte å ta toget derifra til Halden og spurte sjaføren om han kjørte via stasjonen i Sarp for jeg tenkte på videre frakt. Han sa nei men skulle stoppe nærmest mulig.
Etter en stund henvender han seg til meg og sier at kompisen hans  kjører timeekspressen til Halden fra Sarp kl 11.30 og da er vi for sene. Han ringer (med handsfri) den andre sjåføren og avtalte og vips så møttes de to bussene nederst i Pellygata og jeg bare løp over veien og kom til Halden med ankomst kl 12.15.
Snakker om service, så Gunnar B jeg vet du leser her iblandt og det var vel dine sjafører så takk dem fra en fornøyd passasjer. Dato 15.11.
.............og enda litt, litt kollektivt..............
............og litt om våre traumer......... :-)
1 kommentar:

kariogjon sa...

Nå ligger det klubb i fryseren. Så bare jeg blir bedre, ber jeg inn for å få hjelp til å spise opp klubben.