tirsdag 9. november 2010

SnøSå var det dags igjen da, det kommer noe hvitt ned fra oven, snø tror jeg det heter. Hører på radioen at det er trafikkkaos i Uddevalla. Vi skal være i utkanten av et lavtrykk så vi slipper vel det værste ifølge meteorologisk men noe skal komme. På Færder fyr blåser det sterk kuling ( 17 - 21 ms) og her i Halden slipper vi unna med frisk bris ( 8 - 10 ms), så det er le her på nordøsten heldigvis.
Litt Storm P angående vejret, eller været som det heter.


Bildene er tatt fra en bok som heter "Aktuelle StormP.


Syntes jeg så en skygge bak båten og ganske riktig, det var Rune og han tok vannet, så nå blir det å strekke slanger resten av vinteren om en har tenkt å vaske seg da :-)


Her er beviset, det kommer ned noe hvitt.
Appropo det med snø jeg tenker på han Raymon fra Fredrikstad, han lurte på så mye og sa bla.:
" Lurær me på for fem sekssempel hvor det blir av det hvite når snøn smelter?? "
Snø og ikke snø det er vel som hvert år, en blir like overrasket. Men det er bare synd at den neppe blir liggende og da har vi søle og slaps men det er vel noe en må regne med her nede i sørøst av landet vårt.
Nå som det går mot kaldere tider kan en vel benytte sjansen til å lese om varmere. Om du ser på venstre side av bloggen er det en link som heter Div nettsteder, klikk deg inn på Con Amore og les om Sussan og Tommy sine seilaser.


Ingen kommentarer: