onsdag 10. november 2010

Stekt flesk og duppe

I disse skattetider.
God efta
Onsdag i dag litt surt men ellers ok temperatur, kommet noen cm med snø også men det forsvinner vel før helgen. Nyhetene fra sjøen idag var at en fraktbåt hadde gått på Fugleskjær som er rett på utsiden av Viker på Asmaløy og at den ikke kom av av egen hjelp. Men ingen fare for utlipp heldigvis.
Som overskriften sier er dagen idag dagen for Bykroa og flesk med duppe som er fast på onsdager. Kroa har vært stengt for almenheten en stund, jeg visste ikke om den en gang før naboen sa ifra.
Så idag var vi mannsterke her ifra kaia, tre kæll ble vi. Maten er god og en får rikelig og middagen koster 80 kroner m kaffe, slett ikke ille.


....ingen kommentar.......
Ellers skjer det ikke stort, skrapet vekk litt snø på kaia vært og handlet litt.
Vi lurte på hva vi så da vi var på vei for å spise, for oppe ved byparken så vi noen fargerike telt som viste seg å være tror jeg Spansk, Finsk, Hollansk, Gresk og Italienske små utsalgsteder som solgte sine spesialiteter med forskjellige smaksprøver, bla mye ost og påleggspølse og mye oliven i mange former. Finnene solgte klær og en fikk kjøpt småretter og fikk smaksprøver, mye gøtt der i gården.
Har forresten tatt frem pensumet til sertifikatet jeg tok her for noen år siden og leser litt navigasjon og sjøveisregler enkelte ting går jo lett i glemmeboken.
Fant der en artig sak på side 43
Lov om fritids- og småbåter.
Kapittel 1.Innledende bestemmelser.
Paregraf 1.: Definisjoner
Småbåt, enhver flytende innretning som er beregnet på og i stand til å bevege
seg på vann,og som har en største lengde på inntil 15 meter.


Denne regel bare for å påminne enkelte om hvilke definisjoner som er gyldige.
Ønsker de som leser en god kveld.

PS PS Har lagt til en nytt nett sted,: Nor Siglar 9 år på 7 hav. Masse bilder og mye fint.

Til venstre under Div nettsteder


Ingen kommentarer: