fredag 19. november 2010

Uff det er surt

Det står en nordøstlig iskald vind ned i Halden og det er skikkelig surt ute, bruker å høre kvakkingen til endene men til og med de syntes det er ille :-).
Fredag idag og tid for avfart men skipperen brukte sitt privilegium og nedla veto så det blir havn i helgen.
Kan jo bli koselig det og, tror det blir mye folk her i helgen som har diverse gjøremål.
Artig med Iddefjorden forresten, Rune, den lokale fiskeren, setter litt garn innover i Iddefjorden og som han sier det er den eneste plassen her i nærheten det finnes torsk. Men det rare er at vannet der inne er like mye salt som fersk og da han kom inn her forrige dagen hadde han en kasse full med torsk og to med abbor, stor og fin abbor var det også. Så dit er en plass jeg skal ta meg en tur til våren for sprøstekt abbor på fersk loff med godt smør ja det er gøtt det.
..............Så er det dosen med StormP...............


.
Utover det er det en herremann som har fødselsdag idag, nemlig Django Reinhardt, Belgisk sigøyner som betegnes som en av de beste verden har sett/hørt til å traktere en gitar. Hør et lite klipp fra Youtube som heter Septenmber Song pluss mange andre fine melodier som Jazz Guitar Genius (portpurri).
Til slutt går jeg inn på Wikipedia og finner ut at han har ikke bursdag i dag i det hele tatt, den er 23. januar, men han ville vært hundre år iår, jeg ble lurt av NRK P1 radio idag eller høyst sannsynlig jeg hørte feil. :-)
Ha en god helg


1 kommentar:

Anonym sa...

Takk for fornuftig kritikk på www.boline32.com. Me & naboen min var bare forbereder seg på å gjøre noen undersøkelser om dette. Vi fikk en grab en bok fra vårt lokale bibliotek, men jeg tror jeg lærte mer fra dette innlegget. Jeg er veldig glad for å se så stor informasjon blir delt fritt ute.