søndag 12. desember 2010

Indisponert

Beklager så meget men redaktøren har vært litt uklar noen dager og da ifølge kvinner er det jo ingen som blir så dårlige som oss mannfolk, så det er ingen som tror på at feberen har herjet i kroppen min med ca 72 grader :-) , litt drøyt kanskje men det er jo litt lov å syntes litt synd på seg selv, eller?????
Vet ikke hvor jeg har fått det fra men jeg kaller minus grader for røde og det er jo feil.
Hva driver naboen med? Varmeren han fingrene eller har han konvertert???


Ellers har det faktiskt vært liv i de fleste båtene i helgen og vi tok en middagtur på favoritt restauranten Flamenco og det ble mer julemat med pinnekjøtt og lutefisk og etterpå ble det en stille kveld hjemme med fjønnsyn og en aldri så liten stenkare med siden av.
Her ligger vi Frida, Mill, Boline, Moana, Abeline, Vesla og Melissa i vinterdvale.


Stygt å si det men vi har diskutert hvem av trebåtene som kom til å synke først for at noen av dem ville gå var vi ikke i tvil om da de ligger i isen uten tilsyn eller forberedelser.
Og desverre, det ble den vi trodde, men det er lov å lure på hvor eierne er hen for det går an å forberede vinteren, tror den kommer hvert eneste år hit til landet bare til litt forskjellig dato.
Ja idag er det ikke mer enn 12 dager igjen til dagen da det skulle vært artig å spørre folk om de vet hvorfor vi feirer. Så i en reklame her om dagen at Lefdal hadde tilbud om å kjøpe billige julegaver, det var lap top til over syv tusen???????? Billig????? Trodde det var gleden med tanken som gjaldt jeg. Er vel veldig glad for at jeg aldri har hatt behov for prisjaget. Og heller ikke de nærmeste, tror jeg da?? Men uansett livet går videre og de blå gradene er kommet tilbake etter at vi hadde et par plussgrader igår og det er jo pent ute og tørrt og det er tross alt bedre en søle, ha en god kveld.
Ingen kommentarer: