tirsdag 25. januar 2011

11.01.25

Mandag 25. januar
Tilbake til hu "Boline" i går kveld. Åpnet luken og fikk en "kjemikalie" lukt i fleisen og da blir jo tanken automatisk, hva har skjedd, hva lekker???? Men kunne ta det helt med ro, jeg hadde jo fyllt frostveske i toalettet og pumpet igjennom for slangen har frosset for meg før da jeg har vært vekk noen dager.
Så det ble fikset med litt vann og en god utlufting :-)-


Litt sammensatt for året som gikk, hovedbildet er Strib fyr i Lillebelt (DK)


Tenk dere, om 31 dager er det 1. mars. Syntes jeg kjenner det i kroppen alt, mor gleder seg også, så vi får se hvor heldige vi er med is og temp. Men drømmer kan vi ha.
Må vel også rote meg en tur til Moss og Seatronic for jeg har en rattpilot som heter SPX 5 og den selges uten rorføler og ifølge flere vil det hjelpe på stabiliteten så piloten ikke jobber så mye, får bare håpe det er riktig. Litt lettere å gå ifra da den ikke jobber så mye.


Albrechtsund kanal, retning nord.


Og en liten en til Tøcksfors.: Ragnhild, ta vare på capsen min, jeg glemte den hos dere på lørdag.


God aften
  


3 kommentarer:

kariogjon sa...

Du glemte den hos oss.

Bjorn sa...

Da vet jeg iallefall hvor den er :-)

Ragnhild sa...

Var det jeg syns var så rart se, jeg kunne ikke finne den noe sted!! Hehe.