søndag 30. januar 2011

Helgeslutt

Nok en helg er over og det roer seg igjen.
Litt aktivitet på brygga idag, naboen hadde en liten oppdatering å gjøre og da var vi andre snart frampå med "gode" råd men det hører vel til.


Naboen jobber med drill, ikke på rekene de var attåt snacks.
Og etterhvert ble vi jo slitne og fant ut at det kunne jo være ok med en grillet pølse, kyllingvinger dukket også opp så vi koste oss godt etterhvert Kari, Rolf, Ove, Knut Ragnar og undertegnede.


Torskefangst
Se godt på hånden på bildet over, blitt mobbet en del for den fangsten jeg holder der :-) Etter at den ble renset var det nok til å legge på en brødskive. Men god var den.


Grilling på kaia i Østerby
Atskillig bedre gikk det med å fylle opp magene da vi for to år siden lå på Lesø og traff andre kjente båter
som Abeline, Frida og Queen Tamara.


Sotekanal bruåpning


Dama til mor og meg
Bildet over er tatt den 22. juli 2004, det var datoen hun for første gang  ble satt på vannet. Og vi klager slettes ikke, hun har tjent oss godt i både godt og dårlig vær og har noen NM mil på kjølen, den nærmer seg en halv jordomsegling. Rart med det, for i den tiden vi/jeg hadde motorbåt var det alltid raskest mulig til en havn ikke så langt unna og ligge stille der til en skulle hjem igjen på søndag. Nå er det blitt litt mer seiling hele helgen og det er jo også deilig å bare "skli" sakte unna i passe fart og nyte stillheten og naturen rundt seg.
Den tiden kommer snart igjen, i overimorgen er det 1.feb og på den dagen i 1937 ble Don Everly født, (forstår vel egentlig ikke hva dette har med resten å gjøre??) han er en eldre bror av Phil og da demrer det for noen tenker jeg, The Everly Brothers. De hadde melodier som Bye bye love, Claudette, Lucille og mange andre kjente og kjære melodier.
Kos dokke resten av søndagskvelden.


Ingen kommentarer: