mandag 10. januar 2011

Nærmær sæ

Nærmær sæ?? Eller er det bare tilfeldig, helst det men det er jo deilig med noen plussgrader iblandt også da.
Men det er vel ikke alle som er på veiene som er helt enig i at det er fint med litt regn og et par pluss og en frossen bakke, for det blir vel på godt norsk kalt holke. Men uansett det er deilig å kunne gå ut uten å syntes det er for jæ.... kaldt.
Boline på novenbertur på Ramsø i 2009.
Helgen har kommet og gått og det er et par dagers pause med sport på "firkanten" og deilig er jo det. Jeg har en av knapp men det er rart med det, en må liksom se på likevel.
Idag mandag ble det en liten guttetur igjen, ikke så langt, men byen heter Fredrikstad og er slettes ikke den verste plassen å dra til. Egentlig koselig men det er noe rart der, jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har kjørt bil dit og foruten om hovedveiene ut og inn finner jeg ikke frem det er liksom noe rart der, virker litt rotete vegmessig. Men det er vel skallen min det er noe rart med.


Ahrholmen St.Hans 2008
Gikk rundt og tittet litt langs bryggene og skled rundt på isen for det var ikke strødd på et eneste fortau så vidt vi kunne se. På hjemvei ble det Biltema, lurer forresten på hvorfor det heter så for den avdelingen som selger bildeler er liten i forhold til alt det andre rare de har i butikkene sine.


Mye vind i 2009 og Kari måtte lappe på flagget et par ganger under ferien.
Fra Biltema ble det retning hjem via kroa på Høk, dagens var biff stroganoff og det smakte ikke værst.
En greier vel heller ikke og lage middag + dessert + kaffe for 90 kroner.
Så til dagens slutt tar jeg med et par StormP. om verdenssituasjonen.


Ha en alldeles fortreffekig aften.


1 kommentar:

ragnhildangelica sa...

I Fredrikstad er det ikke et menneske som klarer å kjøre bil!! I tillegg er det rotete og merkelig å kjøre der- spesielt ved Torvbyen og hotellet der.. Så går det mange gater ned mot kinoen og vannet, men noen av de er enveiskjørt.. På sykehuset er det umulig å få parkeringsplass, og det er svindyrt å stå parkert over alt i nærheten av sentrum!! Biltema har masse bildeler, men de har gjemt de bak på lageret :O)Men det er ikke så mye som skiller Biltema fra Hans S Olhsen!! Hehe..