mandag 3. januar 2011

På`n igjen

Godt nytt år!


Så er det på`n igjen med blanke ark i et nytt år og de fleste av oss har vel en eller annen forsett for det. Og et fåtall av oss greier vel å gjøre noe når alt kommer til alt, selv om vi håper og prøver. Men det er vel tanken og at man prøver som er det viktigste, undertegnede håper vel mest på et "godt år".


Dette må vel være å ha det godt???.......................


 ...............heller ikke værst når det er som her.
Skal forresten bli et bedre "ryggår" iår, vi har pratet om det i flere sesonger men endelig sent nå i høstes greide jeg å få montert en el vinsj fremme i baugen så nå blir det endel lettere å ankre opp, baksiden min er jo ikke helt ung lenger og en merker det godt iblant. Vi blir eldre men fanken ikke gamlere fikk jeg en kommentar her i julen men på visse områder må en bare innrømme det. Men ifølge hu mor er jeg bare ungdommen, så kanskje det er håp.
Som sagt dagene blir lenger og i det fjerne begynner vel snart de mest opptimistiske å øyne en vår langt langt i det fjerne, ja det er jo lov å dra frem et kart eller to og "prøveseile" litt, begynne å tenke på nye destinasjoner. Og eller er det noen nye duppeditter på markedet? Snart er det jo messetider og så har vi jo de vanlige leketøysbutikkene for store gutter, jeg gleder meg. Ja for om 11 dager er halve januar over og da har vi bare 28 dager i februar igjen pluss noen til så er det dags, tvi tvi.


Må bare ha med et par StormP til slutt.


Ha en god kveld.


Ingen kommentarer: