mandag 31. januar 2011

Siste av den første

Ja det er vel det denne dagen er 31. januar.
Rota litt rundt idag med blant annet en tur til Vesla for kaffe og løste jo noen verdensproblemer :-)
Leste forresten en fin artikkel i På Kryss (SXK medlemsblad) som tok for seg vann og overgang til is. Er det noen som viste at vann var tyngst ved 4 grader +, og at sjøvann fryser ved -1,9 grader så i teorien fryser ikke saltvann før alt vannet er like kaldt og da er det som oftest fordi overflatevannet inneholder mindre salt, da spessielt med tilsig fra elver o.l. og at det ikke synker sammen med det salte fordi det er lettere og fryser ved frysepunktet som jo er null. Virker litt tungt kanskje?


Litt rart bildet over, prøvde egentlig og ta et bilde av baugbølgen, men det ble et speilbilde.


Har ikke vært så flittig på servicekontoret i vinter for Karimor tar jo med seg skittentøy til Askim så det blir ikke så mye behov. Men idag ble det en sjau med noen jakker til handvask + noe ull, egentlig fint der borte for det er jo også tilgang til dusj og imens jeg satte igang en maskin med kjeledresser tok jeg en tur i butikken og handlet litt for å lage meg medda.


Kaller det rekegodt
 Og den middagen bestod av bildet over, en lett blanding av vitløk, sjalottløk, purreløk, litt erter, tomat, sukkererter, tomatpure, fløte, litt fiskepudding og selvfølgelig reker. Grønnsaker kan en vel ta etter behag ettersom man har eller liker. Er godt med litt forsiktig bruk av chili, og selvfølgelig nystekte baquetter.
Og enden på måltidet blir at en ligger rett ut, for det blir jo for mye og en har ikke vett til å gi seg. Men det skal smake bælgøtt med en stenkare litt senere.
God kveld.


Ingen kommentarer: