tirsdag 1. februar 2011

1. Februar

Kan ikke dy meg, men det er faktisk den siste vintermåneden vi begynner på i dag.
Og jeg har begynt å lengte til tider da vi setter seil.
Og etter en lang dag finner vi en vik der det er mulig å hive ankeret og ligge på svai og med en liten stenkare i hånden se at solen forsvinner i horisonten, er det det vi lengter etter???  :-)


Jeg har ikke glemt flagget, klokken er ikke ni så jeg tok det ved solnedgangen


Så en liten melding til Tøcksfors, rekene er litt lenger ned på siden:-)


2 kommentarer:

Ragnhild sa...

I fjor satt vi på fjellet og var fjortiser med iPhone, i år kommer også Marius med iPhone og du og jeg har begge nytt kamera. Det blir morro!! Jeg har bestillt meg kameraveske fra ebay, en selger fra Tokyo som sender gratis helt derfra. Jeg gav bare 400 kroner for ei stor Canon-veske, og det koster 4 ganger så mye her... Jeg har også kjøpt filtere og sånn på ebay, så det er noe jeg anbefaler. Det er trygt å handle der, for man betaler gjennom Paypal- en slags konto man oppretter som gjør sånn at pengene dine ikke går rett fra deg, men gjennom dem... Akkurat som om du handler hus og banken er mellomleddet liksom.. Har du forresten funnet ut noe mer om lukketid, iso og blenderåpning? Jeg leser i bladene mine, men jeg er ikke egna til å lære noe på den måten tror jeg- jeg må bare skjønne det selv egnetlig.. Interessant er det i allefall.. Hils Kari..

Bjorn sa...

Joda begynner å forstå hva de forskjellige er ment for, men da en står og tar et bilde, ja da begynner jeg å lure om jeg skal bruke mer eller mindre blender eller lukketid, iso er vel litt enklere, hold lavt tall da du er ute og øk eventuellt når du er inne. Tok en haug med bilder av en hest idag prøvde forskjellig åpninger men ikke bra. Etterpå tok jeg ett bilde tvers over havnebassenget her nede ca 70 m og det er kjempeklart?????? Lærer vel etterhvert ._9