søndag 27. februar 2011

Nest sisteSnart mars.
Har gode naboer, bla en som vel er Dansk statsborger men bor og jobber her på berget, er lærer.
Med læreryrket følger det med vinterferie og da hans "gamle" bor i Hvide Sande på Danmarks vestkyst reiser han dit, bla nå i vinterferien og da spør jeg pent og denne gang tok han med seg nam nam hjem igjen.


Min gode nabo studerer kart.
 Det heter vel koldskål, klikk her, og samtidig noe de kaller kammerjunkere, klikk her, og tar du da selv en tur i butikken og kjøper jordbær eller blåbær og fyller opp en dessert skål med dette ja da er det en nam dessert. Aller best kanskje om sommeren med skikkelige ferske bær.


De to ovennevnte ingredienser.


Og ellers har jeg hørt at det foregår noe skigreier i Oslo, er jo søren ikke rå å høre på radio eller se på tv uten dette for tiden, jamen godt at snøen smelter snart :-)
Ellers ser havna ut som over, det som normalt er ganske brunt her i Halden er fortsatt hvitt, men det går mot + grader om dagen nå og da blir det vel en ordning med det etterhvert. Det klør i fingra se, men ser en et år tilbake så var det ikke før noen og tyvende mars at isen ble kjørt opp her inne. Ja det var torsdag før palmesøndag (25/3). Og nedover Bohuskysten var det flere havner vi ikke kom inn i begynnelsen av påsken, men situasjonen er ikke fullt så ille iår. Det skal bli deilig.......
1656 – Lindesnes fyr, Norges eldste fyr, tent for første gang idag for ja det blir 355 år, skål


Ha en fortreffelig dobry wieczor
Ingen kommentarer: