tirsdag 8. mars 2011

Atter på plass


Så glad er jeg

Fått meg et nytt domene navn og alt skulle gå så elegant iorden, google skulle styre den ene lenken til den andre men nei det gikk ikke. Da har du meg, panikk. Men det bor heldigvis noen som kan i Tøcksfors så hjertelig takk for hjelpen Ragnhild. 

5 kommentarer:

ragnhildangelica sa...

Syns vel ikke helt at jeg fikk det til men.. Jeg ville jo gjerne at man kunne skrive boline32.com og så kom bloggen din opp.. Det skal gå, men jeg skjønner egentlig ikke helt hva jeg driver med- jeg bare får det til innimellom! Jeg skal også få meg domene-navn, det mest fordi jeg ikke orker blogg.no mer, og fordi jeg ikke vil byne på nytt med en annen blogg, så da er det noen lettpanett.no som kan hjelpe meg å flytte over.. Jeg bare lurer på hvilket domenenavn jeg skal bruke.. men du, nå er det vanskeligere å legge inn kommentar hos deg, for før kunne jeg bruke navn og nettsted, nå må jeg bruke google-kontoen min.. synd hvis noen som ikke har en av alternativene vil kommentere..

kariogjon sa...

Velkommen tilbake. Ja Ragnhild er flink! Ho har lært meg å stemple bildene våre.

Bjorn sa...

Skal prøve selv etterhvert jeg og men nå er det best at jeg roer ned litt har liksom på følelsen at jeg barte roter det til :-). Hils gubben

kariogjon sa...

Mm. Eh, spør av bedre vitende: hva er fordeler med å ha et domene?

Bjorn sa...

Fordel med eget domene, tja vet vel egentlig ikke helt selv lenger for det er vel gjerne at du har tilgang til flere apps og kan lage egne sider lettere,feks lage en egen link til din favoritthage fra din egen hjemmeside Men tror jegt var litt for rask, er en flink nok får en nok med det meste på blogger. Men pytt det koster ca 60kr i året. og nå er det gjort