onsdag 23. mars 2011

Framskritt


Som beskrevet tidligere var vi en tur i Sverige på besøk i helgen. Søsteren min er ivrig fotograf og er en god del mer avansert en meg, har iallefall en del mer tilbehør enn meg. Og det skal ikke mye til.

Undettegnede holder seg sikker bak den bedre halvdel!?? (foto Kari)
Lånte blandt annet blits og objektiv og det blir bedre bilder uten problem.
Så nå har jeg gått til det store skritt, handlet på nettet. Bestillte nærlinser/macro i Tyskland og blits i England, den tror jeg blir sendt fra Kina, spennende men det skal vist være temmelig sikkert.
Og prismessig er det jo bare å le av, med eventuell moms er det fortsatt under halve prisen. 
Handlet via nettstedet ebay og der finner en vel det meste og greit er det også å bestille, til og med for en ikke allt for flink "netthandler".
Ser jeg ut og retning sydsydvest er det noe merkelig på gang, jeg ser åpent vann og den råka vides ut rimelig fort. Så til over helgen, tja en får jo håpe. Har såvidt begynt å vaske så kjære råk bare utvid deg og gjør klar for oss som vil ut etterhvert.

Skal vel mye til om vi ikke seiler over her i løpet av sommeren

2 kommentarer:

kariogjon sa...

Det neste blir vel en linse som du kan sikte litt lenger med? F.eks 18-250?

Bjorn sa...

Har jo en Sigma 70 - 300 1:4-5.6