torsdag 10. mars 2011

Litt tank


Slettes ikke værst, har hatt hu Boline i syv år nå montert duppeditter etterhvert og ordnet etter beste evne.
Men noe som det aldrig er blitt gjort noe med er vannet, original vanntank er på ca 150 liter, har greid oss med det men har alltid måttet passe på å fylle da vi kom inn i en havn.

Under bingen i forpiggen ligger tanken.
Og det har jo gått greit men nå tidlig på våren og sent på høsten kan det være et problem å finne vann og det hender jo mer og mer at vi slettes ikke er i havn på mange dager men ligger til ankers i en lun vik.
Så med god hjelp av nabo Rolf har vi vært og handlet tilbehør strukket slanger boret hull og koblet isammen.

Kan vel kalle det lett rotete mens en holder på.
Så igår kveld fyllte jeg vann for første gang med de to tankene og det ble rett og slett ikke vanntrykk, fant ikke feilen for vi trodde jo at feilen lå i det nye men nei til slutt fant vi koblingen som sugde falsk luft, og vips så var alt i orden. Gått over i dag og det er tørt, altså ingen lekkasjer.
Gradestokken er positiv for dagen, plussgrader stadig vekk og en kan se at det tærer på is og snø.
Og for å kommentere nabo Christian " det skal bli deilig med litt mer lys snart" Vi ligger med isolasjonsmatter over dekk så det er ikke mye lys som slipper inn men da får vi et annet problem,: støvet kommer frem. :-)

Magma venter på vind på utsiden av Strømstad sist sommer.
Men vi får smøre oss med tålmodighet en to tre uker til før det blir av med matter og frem med vaskekoster, svamper og polish og så skal en vel se at det blir sommer også etterhvert.

Ha en fortreffelig gott kvold.

Ingen kommentarer: