søndag 20. mars 2011

Svensketur

Ta en tur over grensen ved Ørje, kjør forbi Töcksfors videre forbi Ärjeng og ca fire mil til, ta til venstre inn på rv.175 litt höyre og venstre til så havner du langt inne i Värmland sine skoger og ved et Torp som lyder navnet Jacstorp, men vær aktsom.

Torpvertene i solen, Hermannsen viser sine skyteferdigheter
Ja som en ser av bildene driver en med skarpskyting der ute i skogene, og mitt reisefølge ble bitt av basillen.
Jeg syns det er innteresant å se hennes skytestilling, har nok trent for den.

Tror Kari har trent en del på denne stillingen
.Vi kom frem i deilig vær, ja en kan vel si at det vår en skikkelig vårdag det dryppet og rant rundt overalt.
Tok en skyte konk på selvanviser, jeg vant ikke, grillet litt, senere varme boller og til middag enda litt senere elgegryte tror du vi ble mette etterhvert. :-)

Bollebaker Hermansen, lyder også Kari
Ja det ble en trivelig dag/kveld med prat og litt familiespill, prøv gjerne et spill som heter alias, om et spill kan fremkalle latter så er det det. Det blir mange rare formuleringer for å forklare partneren din hvilket ord du prøver å komme frem til som den andre skal gjette hva er. 

Den andre halvdelen Hermansen, lyder også Jon

Min fagre reisekammerat


Norra Jacstorp i måneskinn
Vi gikk ut senere på kvelden, det var fullmåne og etter sigende var den ikke lenger enn ca 35000 mil eller var det kilometer unna, ja det var nesten som vi kunne ta på den. Men det var pent ute.

Ute på tur
Men søndagen kom og jeg våknet i syvtiden av at det luktet nybakt brød, går det an å våkne til en bedre lukt, tviler. Frokost litt senere så var det ut å gå en liten tur før vi måtte tenke på hjemreise, jeg skulle rekke en buss ifra Ørje til Halden. Men en kunne ha blitt litt lenger på Torpet for det gikk ingen buss og Kari måtte til Halden og levere meg.
Men tilslutt vil jeg bare få takke Kari og Jon for en veldig koselig helg på Norra Jacstorp.
Hilsen Kari og Bjørn
Ha en buna seara
PS PS Neste gang vil jeg ha forsprang på spillet :-)


5 kommentarer:

Anonym sa...

Selv takk Bjørn. Kjempehyggelig med besøk av dere.

Ragnhild sa...

så bra at spillet ble en hit!! det er morro med et spill hvor man slipper å sette seg inn i tunge regler, dette blir hvordan du vil ha det til selv :O)!! hvem var på lag? damene mot gubbene?? har du redigert de bildene over eller har du prøvd mamma´s babylens?? fine bilder og bra skrevet.. skal du og Kari ta med deg mamma og Jon å seile dere nå da?

Bjorn sa...

Kari og Jon mot oss. har kun rezised et par av dem og lånte babylens på et par av de andre. Ja var så vidt innom det at de skulle være med en tur på vannet så vi får se da været blir litt mer sommer....Hils gubben

Kari og Jon sa...

Kan du se på "månebildets" historikk og se hvilken ISO du brukte? Mine bilder ble for lyse. Kunne nok med hell forsøkt ISO 400. Ellers må jeg vente med å blogge, for vi måtte kjøpe mer bildeplass og det kunne ta opp til 24 timer.

Bjorn sa...

Historikken ja. Programmvelgeren sto på P og det er jo automatisk lukker/blender og ISO var på 1600 og automatikken stilte inn lukker på 1" og blender på 3,5.