tirsdag 5. april 2011

Våren


Vårværet er kommet med tåke og vind fra sydvest og bra er jo det. Det var faktisk så det var mulig og komme ut av havnen om en vil, det som er igjen er isflak. Tok vintermattene av igår og d.... så lyst det ble inne, men det så faktisk ikke alt for galt ut med tanke på støv. Men ute, tja hva skal en si for det er ikke enkelt og forstå at det kan bli så mye møkk som er en blanding av olje og annet luftnedfall. Det er så en nesten må bruke kjemikalier for å få det av. Merkelig det egentlig, vi prater om evig vask/polering av bil eller båt på grunn av dritten i lufta som setter seg så godt fast, men ingen nevner at det er den samme skitten som vi puster ned i lungene hver enkelt dag og hvem skal vaske rent der etterhvert????

Naboen fikk opp seilene sist helg, fortsatt mye is i havna da.
Vasket fikk jeg da gjort og imorgen sier de at det blir opphold og da blir det vel en liten mulighet med litt polish og voks så det kan begynne å se litt ok ut igjen.

Veggbilde på en pub i Byrum på Læsø, hvem er linslus ute til høyre?????
I følge ho Karimor skal vi på sjøen til helgen, ja det er jo spådd så fint vær så en får benytte muligheten.
Og da er vel jeg også ferdig med "gubbejobben", byttet olje og filtere for både olje og diesel før helgen, vasket igår og så kommer som nevnt kanskje muligheten i morgen til å legge på noe så ho Boline blir litt blankere i finishen. Sesongen nærmær sæ.Ingen kommentarer: