onsdag 25. mai 2011

Det glappBavaria 38 Ocean
Egentlig litt lei meg, har hatt en båt i tankene i mange år, en Bavaria Ocean. Den finnes i 38, 40 og 42 fot.
De har holdt seg godt i pris men plutselig dukker det opp en på Finn.no. Ringer og ordner med finanser er og ser på båten som er fin, blir nesten enig med eier men jeg mangler noen "lapper" som jeg tror kan ordnes. Men sent i går kveld ringte mannen og sa at han hadde en kjøper med kontanter og da måtte han slå til... Og vips så var den borte. Men det ligger en til i nærheten så jeg får jobbe med saken.

Salong mot pantry

Salong

Og grunnen for drømmen, gedigen akterlugar
Ringte en telefon til en båtbygger og verksted for å spørre meg for angående båten og svaret overrasket meg særlig om en tenker på alt det negative en har hørt om Bavaria.
Mannen sa.: Bavaria er en ærlig båt, den er solid der du ikke ser (i bunnen) resten ser du og da har du valget. Jeg spør hvorfor det da er så mange som akkurat sier at kjølinnfestinger  er for dårlige etter et stort antall uhell og da svarer mannen at en burde sjekke med dugeligheten til eierene og antall båter i forhold til andre før en ene og alene tar båten. Nesten som jeg ble stolt av og ha en Bavaria etter mannens utsagn.
Men litt lei meg er jeg fortsatt, men det gir seg vel etterhvert det som alt annet, pytt pytt.
Ellers må dere passe godt på sveisen ute i vinden, ha en god dag.


8 kommentarer:

Anonym sa...

For å siterre den kjente filosofen Mick Jagger: "You cant always get what you want".
Kari

Anonym sa...

Fikk ikke lagt inn under Googleprofil....

Björn sa...

testing

Ragnhild Mosseby sa...

Uff. Det er ille når man har forestillt seg noe som ikke blir noe av. Om det er noen trøst, så må vi selge båten. Har ikke tid og penger til den, må jobbe og vi jobber mye for å få råd til å ha den, samt alt annet, men nå ser vi at vi sitter igjen med mer stress enn kos for å kunne beholde en gammel båt.. Ang. Bavaria så er det vel som med Ford Sierra, folk sa at det var møkkabiler, for det var så mye gæærnt med dem, men så var det jo en stund sånn at "alle" kjøpte enten Golf 2 eller Ford Sierra, så når det er fler av den, er det jo naturlig at det også er mer mann hører om den!! Hehe.. Håper at du finner deg en båt da, det var sikkert ikke meningen at du skulle ha akkurat denne, det kommer sikkert noe enda bedre! Men du vil bare ha Bavaria eller? Hvorfor ordna du deg ikke en sponsor deal fra Bavaria-mannen?? Han kan sponse deg med noe og du kan gjøre litt testing og reklame på bloggen?

ragnhildangelica sa...

Testing

Ragnhild Mosseby sa...

testing

Kari sa...

Test- igjen

Bjorn sa...

Ja kunne jo vært innteresant med sponsing, men men. Han var ingen Bavaria mann, han er reperatør av skadete båter og ser veldig mye forskjellige båter/skader