søndag 22. mai 2011

Hvaler

Oppdaterte marinaer.
Vet ikke, jeg husker ikke helt hvilket år de stengte på Edholmen for det skulle jo bygges så flott der med utleie apps og diverse, tror det var 2006.
Den dag idag i 2011 ser det ut som annleggsområde som det jo da har gjort siden de rev.

 
Litt dårlig gammelt bilde av det som var Edholmen marina.
Kommer du sjøveien for å overnatte er det som sagt ingen ting der, ikke vann og noen få kontakter det er strøm og de er jo opptatt med en gang. Og så kommer han stakkaren som krever inn havneleie???

Havneleie for en natt.
Joda summen står på bildet over som er en "post-it" lapp og den er nok fin å bruke regnskapsmessig uten kopier eller noe :-)
Uansett vi ble natten over på annleggsplassen og satset heller på neste natt i skjønnere omgivelser.
Blåste forresten ganske bra fredagen og det fortsatte på lørdagen da vi forhalte litt sydover nedover østsiden av Kirkøy og gikk inn og la oss for anker i Holtekilen.


Vinden tok litt der og men lå på 5 - 6 sm mot utpå hvor den var oppe i 12, men senere ble det stillere og stillere og da vi gikk inn kl 10 var det dørgende stille. Og i dag tidlig var det akkurat likt, ikke et vindpust og solen varmet godt. Men det var spådd regn så vi dro innover rimelig tidlig og var tilbake i Halden klokkon ett. Og vi slapp ikke vekk fra regnet, det fosset ned.

Ikke helt rettferdig bilde av Holtekilen, men det er pent der.
I morgen er det mandag og da er det onsdag i overimorgen og da er det jo bare to dager igjen så er det atter helg, uff som tiden flyr.
Ha en alldeles fortreffelig aften.
1 kommentar:

kariogjon sa...

Vi har tilbragt helgen i vår "havn". Ha en fin uke!