søndag 15. mai 2011

I havn

Kari har akkurat reist hjem, det ble en helg i hjemmehavn. Det var så dårlig værvarsel at vi fant ut at brygga hjemme var best.
Lille Melissa var på onkel og tante besøk her i byen dvs Karina og Laurits og de kom nedenom på lørdag formiddag, koselig. Etterpå kjørte vi oss en tur bla til Svinesund og Grimsøy og på sistnevnte fikk vi kaffe hos Ragnhild og Marius de hadde siste vask før båten var helt vårklar. Og de hadde funnet ut at det var best å "låne" bort Melissa for å bli mest mulig effektive, og det tror jeg på for den lille piken er ikke mye i ro :-).
Skulle vel egentlig ha vært på en svensk pub i kveld, hockey vm finale Sverige vs Finnland, de oppgjørene er vel alltid spennende og tette. Har litt morro av norsk media, da vi slo Sverige i innledningen da var svenskene en av de store, men resultatmessig etterpå er de knapt nevnt da er det Canada, Usa, Finnland og Russland. Men fakta er at historisk er de seks store som følger.:
Canada                                           25 gull      12 sølv   9 bronse
Sovjet/Russland                             24               9           6    
Tsjekkia/Tsjekkoslovakia              12             13         19   
Sverige                                             8             18         16   
USA                                                 2                9          5
Finnland                                           2                2          3   
Utover det er det bare Storbritania og Slovakia som har tatt gull.
Norge har ingen medaljer overhodet. Synd ikke sporten er større her til lands, tross alt verdens største vintersport, unnskyld Northug fantaster. Uff har vel ertet noen nå.
Nei får vel gi meg med et par opplysninger. I dag for 71 år siden (1940) åpnet McDonald sin første hamburger sjappe i San Bernardino, California, og de forste nylonstrømpene selges i USA.
(kilde Wikipedia)
Ta på nylonstrømper og gå på McDonald og feire.Ha en god kveld.
2 kommentarer:

kariogjon sa...

Du har ingen bilder av besøket ditt, da?

Bjorn sa...

Nei det ble dårlig med det desverre, hverken her eller på Grimsøy