søndag 29. mai 2011

La notizia


Var en mann som sa "Hadde det ikke vært så mye vind så hadde det ikke blåst så jævlig", sant nok ingen blåst uten vind eller omvendt. Det er såvidt det er en pause for hver gang et senter av lavtrykket passerer oss. Ja det blåser aldri om en oppholder seg i senter av et lav eller høytrykk. Men nå ser det faktiskt ut til at det er et høytrykk på vei og da slipper en i det minste alt det våte som kommer ned fra oven.

Strib fyr i Lillebelt ved Middelfart
Onsdag begynner en langhelg for mange innkludert oss så da blir det vel en tur i retning Hamburgsund området, noe av det peneste på Bohuskysten med mange nuturperler med fine  "smultronställen" som søta bror kaller dem. Gleder oss for som sagt været har vært så som så den siste tiden.

Med rev i kuling over Kattegat.
 Ble planlagt/avtalt i fjor høst at det skulle dykkes tidlig på våren iår pga lite offeranode igjen på propell noe som ikke ble noe av så etter litt ringing fikk vi tak i en som var nede igår og byttet på "Vesla" og oss så da må det være bra iallefall til langt utpå høsten.
Hva er dette mon tro.
Det er søndag idag og ho mor har akkurat reist hjem til Askim, hun skal ha overnattingsgjester til natten, lille Karsten ville til farmor og det er jo hyggelig at han spør om det. Kari er iallefall kjempeglad for det. Jeg får bruke resten av dagen til å tusle litt med mitt og i morgen blir det vel gjort et nytt forsøk på å fjerne noen striper som det blir etter hvert eneste regnskyll, det må være rimelig mye skitt i lufta som kommer ned med regnet.


Litt historisk

1901 – Norsk kvinner over 25 år får stemmerett ved valg (forutsatt en viss årlig minsteinntekt).
Født
1903 – Bob Hope, amerikansk komiker og skuespiller (d. 2003)
1917 – John F. Kennedy, amerikansk president (d. 1963)


1 kommentar:

Kari sa...

Flott det bildet av seilbåten. Ser også at du har begynt å signere bildene dine, men kan du ikke gjøre dem litt større,- da kommer de bedre til sin rett.