onsdag 11. mai 2011

Vått fra oven

Regn.
Ja det var vel på tide nå med litt regn men den mengden som er spådd i første omgang har vel neppe noen annen effekt en å erte naturen for nå er det forferdelig tørt i skog og mark.
Men nå har vi jo hatt en deilig periode med et forvarsel om en sommer vi lengter etter.

En liten gul en.
Nok en uke har har gått og nok en helg på sjøen, overrasket :-) ?????
Kari kom som vanlig til Strömstad, hvor jeg lå og ventet, hadde vært en tur og handlet litt pluss diverse. På eftan dro vi ut og la oss i en Krysserklubbbøye rett ved og satt ute i det fine været og nøt.

Ikke alt er i vinkel her i livet.
På lørdag kjørte vi ned til "norskebukta" hvor det lå to kjente båter, tok jolla en tur for å få oss en is men akk nei det er knapt nok åpent bortover nå utenfor sesongen.
Men fikk oss en liten jolletur da og fant ut at den hadde en liten luftlekkasje.
Om kvelden fikk vi koselig besøk og satt ute ganske lenge og pratet.

Badholmen i Fjällbacka, tatt fra Vetteberget.
Abeline og Boline, også fra Vetteberget.
Kungsklyftan i Fjällbacka.
Ronja Røverdatter filmene ble delvis innspilt her.
Søndag bar det tilbake til Strömstad og leverte Kari, og jeg seilte ut til Kostersundet for kvelden for jeg måtte ikke inn før mandag, "Vesla" kom også. Vi rodde iland og gikk en liten tur og tittet på naturen før det ble en tidlig seng........
Ja som sagt tilbake i Halden og litt smårep. bla jolle som ble tett, endelig helt ferdig men ankervinsj, kan også kjøres fra styreposisjon og en del småinnkjøp for saker som er godt å ha? Hva??
Lurer litt på hvor stor den kontoen er blitt i årenes løp, ting du ikke tenker over når du handler, femti her hundre der, det blir fort tusenlapper. Men som godt er så skriver en ikke opp alt.

Vil til slutt gratulere en herremann ved navn Eric Burdon med 70 årsdagen, ikke hørt om han???? Mang en musikkkjenner mener han er en av de største når det gjaldt blues/rock fordi han var kompromissløs med stilen noe blant annet Mick Jagger aldri var. Gruppen var blant de førende engelske bandene sammen med Beatles, Stones, Who, Kinks og Dave Clark Five i den brittiske "innvasjonen " av USA tidlig på seksti tallet. Vet ikke hvilket band jeg mener??? De sang blant annet om et hus en viss plass, hjelper det??? Mener selvsagt The Animals.
Ha en fortreffelig aften.


Ingen kommentarer: