mandag 13. juni 2011

2. dag pinse

Så er pinsen på hell, med regn og vind men slutten ble jo ikke så værst sol i allefall selv om det etterhvert kunne bli litt mindre vind, kom inn til Halden i går kveld med 14 sekundmeter vind og 11 plussgrader, noen har valgt å kalle juni en sommermåned, men ??????

En Albin Ballad fra 1974 helrenovert, tok desverre bildet litt sent, hun var nydelig.

Var som sagt ute i helgen også og tilbrakte en natt på Södra Långö kunne sitte ute med pledd over bena men hele natten regnet det stort sett, tenkte vi skulle jollet oss opp til Alaska og tittet litt men været var så utrygt at vi valgte og avstå. Istedet ble det ut til Kosterhamnen som er en populær ankringsplass rett syd for Ekenes, ut på kvelden telte vi atten båter for anker.

Av en eller annen grunn blir en ikke lei solnedganger......

.....har ikke peiling på hvor mange bilder jeg har tatt selv. :-)

Han Roy (autopiloten) har desverre sviktet meg for andre gang på to år og det syntes jeg at er litt dårlig så det ble en del ratting på meg i helgen og det må også bli en tur til Moss i morgen for den må repareres så fort som f, for til neste helg reiser undertegnede sydover. Begynner litt feriering før ho mor kommer etter.

Frelsesarmeen, de var engelske, holdt konsert på kaien idag. 

Bare til slutt for å si litt om været, har en link til en værside som heter Ugrib og de er rimelig gode til å ha rett angående høy og lavtrykk opp til 7 dager fremover og det er ikke mye oppløftende, bare lavtrykk på vei frem til neste søndag så en får bare håpe de tar for en gangs skyld feil, tvi tvi.
Men keep on smiling det blir sommer etterhvert.1 kommentar:

kariogjon sa...

Flott det første solnedgangbildet!