søndag 5. juni 2011

Sunny afternoon

Tar jeg ikke feil var det en melodi av og med det The Kinks fra 1967 tror jeg, mener selvfølgelig Sunny Afternoon. Henviser til ute nå og helgen som har vært, for det er andre gangen i år vi har følt hvordan vi håper sommeren skal bli. Kari tok seg fri på fredag så vi seilte avgårde på onsdagen ned til Holtekilen og overnattet der. En liten sightseeing dagen etter og endte til slutt opp på Saltö.


Kari og jeg kan stå opp og spise frokost, rydde og om det er fin vind seiler vi hele dagen og bare ser på naturen og livet rundt oss. Da er det så morsomt å overhøre på VHF fra dårligtidbåtene at de ikke gidder/orker å bruke en time til å komme seg ut i naturen.  På fredag drar de ut i 20 knop til første og beste havn til søndag middag, 20 knop tilbake hjem og så har de vært på sjøen i helgen???
Uansett etter Saltö ble det en dag under seil inn i havna i Fjällbacka hvor vi ankeret opp sammen med tre kjente, dro iland og kikket på livet tok en liten matbit og satt  senere i cocpiten leste litt med en liten stenkare og bare koste oss. Ble også årets første bad, 16 grader.

Alaska
Lørdag snudde vinden og vi dro nordover og endte opp på utsiden av Strömstad for natten.
Været har vært deilig hele helgen også siste dag nordover mot Halden fortsatte det så vi tuslet hjem i ca fire knops fart og kom hjem til et solbadende Halden tidlig på ettermiddagen.

En kraftkar underveis for å slepe, Nexans??
Fjorten dager igjen nå, have a nice evening.


2 kommentarer:

kariogjon sa...

Om du tar en tur innom Alaska i sommer, mp du ta mange bilder!

Bjorn sa...

Yes I will