mandag 20. juni 2011

Unterwegs

Hadde besøk av Karimor i helgen, hun kom til Strömstad med bil og vi la oss rett i nærheten både lørdag og søndag natt, det viktigste var å finne le for vind er det nok av for tiden.
Før helgen hadde jeg fyllt opp med vann og diesel, sjekket det meste vedrørende båt og fyllt opp som feks sempel kaffe som er noe som vi syntes er best den vi kjøper hjemme.

Noen er sjeldnere i det våte element.

Slapp Kari i land igjen og satte seil ut fra Strömstad og nesen sydover Kosterfjorden og seilte ned til Bramskjær på utsiden men pga av at vinden økte ganske kraftig var det bedre innaskjærs ned forbi Hamburgö og Dannemark over humparna og rundt inn ved Bovallstrand og fant en bøye for kvelden.
Det rare var at det regnet og blåste ganske kraftig nedover men da vi kom frem stilnet vinden og skyene forsvant og en kunne sitte ute og kose seg til det ble nattatid.

Sel i sten på brygga i Ellös.

På morningen idag bar det videre ned gjennom Sotekanalen, fikk ertet på meg en svenske, gjorde et "pit stop" i Kungshamn og gikk på Ica før det bar videre syd til Härmanö og skulle ankre opp
men det blåste som sagt i dag og ganske kraftig så jeg gikk tilbake til Ellös og la meg der i en stille og fin havn. Syntes det er ok å ligge til ankers men ikke for en hver pris så det til og med er utrivelig i vindkasta.
Hamnservice dvs vaskemaskiner, dusjer, toaletter og  havnekontor.

Sitter og skriver dette nå kl 21, etterå ha vært en tur iland og spasert opp til kiosken og kjøpt is til dessert etter en gourmet middag bestående av kjöttbullar og fabrikanten må være Scan de er skikkelig gode. Ellös er forresten der de lager den velkjente seilbåten Hallberg Rassy.
I morgen får det bli noen timer lenger sør og nærme meg Vinga fyr (Gøteborg)

Ingen kommentarer: