onsdag 3. august 2011

Posisjon N 58.29.40 Ø 011.17.95

Det heter vel egentlig Bergviksfjorden her jeg ligger rett nord om Bovallstrand, men posisjonen er som over. Vært dykker idag, propellloggen under båten hadde hengt seg igjen for n`te gang. Kunne ha renset den fra innsiden men stuerommet under senga er så fyllt at det ble lettere å bade i det deilige vannet som er nå ca, 22 grader tenker jeg. Men det er det med å holde pusten da vet du :-) og å komme seg ned men fikk da gjort den ren til slutt.

Vet ikke hva slags fisk men den lå og svømte rundt båten i Cuxhaven.

Inn til gjestehavna i Brunsbüttel, åpningen 8 meter og alle  (9stk) skulle inn på en gang.

Ellers så ble det en bråtur til Smögen for rep av seil, genoaen trengte ny UV duk den gamle begynte å sprekke opp. Ikke dårlig, ringte dit tirsdag kl 5, la frem problemet og om jeg kunne var jeg velkommen dagen etter på morningen. Så jeg startet opp og durte sydover rakk akkurat Sotekanal de stenger kl 22 og ankret opp ved Hasselösund litt senere. Og kl 12 i dag var jeg atter på vei nordover for å slippe ankeret på nytt her jeg ligger nå.

Møtte mange fine seilskuter som denne russiske......
...............spessielt hekken var fin!Ingen kommentarer: